Een dag bij de Buutplek; het hart van Stikkerbuilding

S’ morgens om 8:00 is de Buutplek al open voor een heerlijk ontbijtje.
Als je het ophebt, ga je naar je kantoor om een paar uur hard te werken. Daarna heb je wel weer even een momentje voor jezelf verdient. Even rust tijdens de lunch en je lekker laten verwennen. Maar ook als je een keer haast hebt, is dat geen probleem.
Er zijn namelijk lunches to go en overwerkmaaltijden kun je ook gewoon bestellen!
Om de dag af te sluiten, drink je nog een borrel met je collega’s of andere Stikkerbuilders.
Op naar morgen!

 • Afb
 • Afb
 • Afb
 • Afb
 • Afb
 • Afb
 • Afb
 • Afb
 • Afb

Lekker smullen; ons assortiment

Bij de Buutplek serveren we zoveel mogelijk homemade en van biologische-dynamische komaf. Het is in ieder geval altijd puur en lekker eten van de lokale bakker en groenteboer.

Van gezonde lekkernijen tot aan guilty pleasures; van couscoussalade tot aan zelfgebakken appeltaarten en brownies. Van een broodje ei en een gezond soepje tot aan een sappige hamburger.

We hebben een te gek koffieapparaat waar we een heerlijke espresso, cappuccino en latte mee maken. We schenken verse jus d’orange en diverse verse theeën.

Wist je trouwens dat we ook altijd een dag special hebben? En dat je lekker bij ons buiten op het terras kan zitten! Wel zo fijn met mooi weer.

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan!

Om te beoordelen of een kantoor iets voor je kan zijn, moet je het toch even met eigen ogen gezien hebben.
Kom jij ook de sfeer proeven? Vul in (of bel 06-549 222 29)

  In Stikkerbuilding draaien de drukpersen volop. In ons pand huist namelijk mediabedrijf Lioncards. Aniel en zijn dynamische team maken de beste kwaliteit pvc passen en kaarten die ze met name aan de grafische branche leveren. Stikkerbuilding is voor hun een echte ontmoetingsplek. “Oude bekenden waar we in het verleden voor hebben geleverd, ben ik al tegen gekomen. Nieuwe orders voor de Stikkerbewoners lopen al. Het valt op dat het allemaal leuke buren zijn.”

  Aniel, Lioncards

  Over Ons

  Bij Stikkerbuilding vinden we dat een kantoor ook leuk moet zijn als je even niet hoeft te werken. Het is immers een plek waar je zoveel van je tijd doorbrengt. En dan is het extra leuk als je de andere bewoners ook kent! Weten wat wij nog meer belangrijk vinden en welke faciliteiten we bieden?

  Lees meer +