Nieuws

Gepost op 07 juli 2015

Interview Pixel Creation

Bij Stikkerbuilding vinden we het leuk als iedereen onze Stikkerbuilders leert kennen. Daarom hebben wij ze een paar ‘sticky’ vragen gesteld. De bewoner van deze maand is Jaco van Pixel Creation:

• Met wie zou jij weleens willen lunchen in de Buutplek?
Met beslissers van grotere vastgoedprojecten. Het lijkt ons gaaf om voor een nieuw prestigieus project een website te mogen bouwen. Bijvoorbeeld voor het grote nieuwe restaurant bij de A50. Met Rudolf Das, de architect van dit restaurant zou ik al helemaal graag eens willen lunchen. Dat zou echt kicken zijn!

• Hoe ziet jouw droomkantoor of werkplek eruit?
Die hebben we nu al gevonden!

• Welke gouden tip vanuit jouw vakgebied zou jij wel terug willen zien op een Stikker?
Je bedoelt een zelfklevende stikker die je op een lantaarnpaal kunt plakken? Haha; ik zou zeggen; online is een betere keuze!

Facebook 598

• Werk je al samen met andere Stikkerbuilders of hoe denk je in de toekomst samen te werken met andere Stikkerbuilders? ‪#‎Cocreatie‬
Netwerken met andere Stikkerbuilders is erg handig! We zijn nu bezig met een project waarbij we samen gaan werken met het vertaalbureau bij ons in de gang. Samen bereik je meer!

• Wie zou je graag als Stikkerburen willen hebben in de Stikkerbuilding?
We hoorden dat het secretariaat van een ondernemersvereniging belangstelling heeft om zich in de Stikkerbuilding te vestigen; dat lijken ons prima buren. Samen wordt je sterker en het is een mooi dat je elkaar door middel van zo’n mooie kantoorruimte kunt laten groeien!

25