Stikkerbuilding is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vragen of voor het maken van een afspraak. Bel 06-549 222 29.

  • Mr. D.U. Stikkerstraat 10,
    6842 CW Arnhem

Ligging & bereikbaarheid:

Stikkerbuilding ligt aan de Mr. D.U. Stikkerstraat 10, in het hart van zakelijk centrum ‘De Gelderse Poort’.

Met de auto:
Stikkerbuilding is makkelijk met de auto te bereiken. Het ligt op een paar minuten rijden van de A325 waardoor je snel op de A50 en de A15 zit. Ook de Pleyroute is niet ver van Stikkerbuilding en zorgt ervoor dat je binnen no time op de A12 zit.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is Stikkerbuilding makkelijk te bereiken. Trein Station Arnhem Zuid ligt op 1500 meter en vanaf CS Arnhem gaan diverse bussen. De bushaltes zijn op loopafstand. Stadsbus 14 stopt zelfs pal voor de deur.

Neem contact op

Volledige naam: *

E-mail: *

Bedrijfsnaam: *

Telefoonnummer: *

Betreft: *

Bericht:

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan!

Om te beoordelen of een kantoor iets voor je kan zijn, moet je het toch even met eigen ogen gezien hebben.
Kom jij ook de sfeer proeven? Vul in (of bel 06-549 222 29)

Wat een energiek, goedlachs team van Werkwijzer Mobiliteit. Dit reïntegratiebedrijf is o.a. gespecialiseerd in verzuimpreventie en outplacement. Met enthousiasme helpt het team cliënten er alles uit te halen wat er in zit. Dit deden ze al vanuit Nijmegen, Wageningen en Gennep, maar ze hebben ook hun werkplek in Stikkerbuilding gevonden. “Wij hebben bewust gekozen voor het concept om met meerdere ondernemers in één gebouw te zitten. Een eigen ruimte maar ook het ondernemersklimaat in een fijne ambiance.”

Marianne, Werkwijzer Mobiliteit