Stikkerbuilding is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor vragen of voor het maken van een afspraak. Bel 06-549 222 29.

 • Mr D.U. Stikkerstraat 10,
  6842 CW Arnhem

Ligging & bereikbaarheid:

Stikkerbuilding ligt aan de Mr. D.U. Stikkerstraat 10, in het hart van zakelijk centrum ‘De Gelderse Poort’.

Met de auto:
Stikkerbuilding is makkelijk met de auto te bereiken. Het ligt op een paar minuten rijden van de A325 waardoor je snel op de A50 en de A15 zit. Ook de Pleyroute is niet ver van Stikkerbuilding en zorgt ervoor dat je binnen no time op de A12 zit.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is Stikkerbuilding makkelijk te bereiken. Trein Station Arnhem Zuid ligt op 1500 meter en vanaf CS Arnhem gaan diverse bussen. De bushaltes zijn op loopafstand. Stadsbus 14 stopt zelfs pal voor de deur.

Neem contact op

  Volledige naam: *

  E-mail: *

  Bedrijfsnaam: *

  Telefoonnummer: *

  Betreft: *

  Bericht:

  Vraag vrijblijvend een rondleiding aan!

  Om te beoordelen of een kantoor iets voor je kan zijn, moet je het toch even met eigen ogen gezien hebben.
  Kom jij ook de sfeer proeven? Vul in (of bel 06-549 222 29)

   In Stikkerbuilding draaien de drukpersen volop. In ons pand huist namelijk mediabedrijf Lioncards. Aniel en zijn dynamische team maken de beste kwaliteit pvc passen en kaarten die ze met name aan de grafische branche leveren. Stikkerbuilding is voor hun een echte ontmoetingsplek. “Oude bekenden waar we in het verleden voor hebben geleverd, ben ik al tegen gekomen. Nieuwe orders voor de Stikkerbewoners lopen al. Het valt op dat het allemaal leuke buren zijn.”

   Aniel, Lioncards